Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Нина Никол дари сираци за Коледа

отпечатай новината

27.12.2012 11:15 | Видян 2680 пъти

Нина Никол дари сираци за Коледа

Светската журналистка и водеща Нина Никол по традиция зарадва няколко дома за деца лишени от родителски грижи. Красивата блондинката влезе в ролята на Дядо Коледа като им занесе огромни торби с играчки, лакомства, дрешки и играчки. Тя зарадва два дома - на Отец Иван в Нови Хан и дом Надежда в Младост.

"В тази криза не успях да вложа прекалено много собствени средства, но се радвам, че мои приятели също се включиха към закупуването на коледните изненади за децата. Ще благодаря на няколко хора - Светла Кръстева от Метатрон, вносителката на Амнезия Искра Стефанова, Техномаркет, Кингс Тобако в лицето на Илиян Данев и Данчо Илиев от Енерджи Груп" - споделя Нина Никол.

Журналистката от години се занимава с благотворителни кампании. Тя е първата популярна личност в България, която официално се отказа от подаръци за рождения си ден и преди пет години на своите лични празненства започна да събира дрехи, играчки и лакомства за сираците.

"Много се радвам, че поне малко успях да променя мисленето на българина. Когато аз започнах да се занимавам с благотворителност, хората все още не бяха отворили толкова много сърцата си да бъдат щедри към тези, които нямат нищо. След години много изпълнители, водещи и артисти последваха примера ми, дори Устата веднъж ми се обади да ми иска разрешение да използва моята идея за благотворителен рожден ден, за да помогне на болно дете. Горда съм с това, което успях да постигна в тази насока" - откровена е Нина Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !