JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Стела от X Factor с първи сингъл

отпечатай новината

28.12.2012 14:45 | Видян 1693 пъти

Стела от X Factor  с първи сингъл

Момичето с китарата от първия сезон на музикалното риалити X Factor поднесе коледен подарък на своите почитатели. Броени часове преди Рождество Христово старозагорката представи пред феновете си "Mistake" – това е името на първия ѝ самостоятелен сингъл.

Музиката е на младата изпълнителка, текстът на неин приятел – текстописецът и музикант Ангел Ангелов, а аранжиментът на бас китариста Александър Леков. Стела признава, че има "Mistake" още преди участието си в X Factor, но чак сега е намерила правилните хора, с които да го реализира.

Не закъсняха и положителните отзиви за младата изпълнителка от страна на нейните почитатели на страницата ѝ във Facebook. Определеният от Мария Илиева "кадифен глас" на Стела звучи по неповторим начин. Феновете на певицата дълго време очакваха нещо авторско от нея и чакането си заслужаваше.

"Приемам пускането на парчето не само като коледен подарък за моите почитатели, но и като личен подарък за рождения ми ден", казва Стела, която отбеляза 23-тия си рожден ден в края на декември. "Предстои още много работа. Надявам се съвсем скоро да имам възможност да заснема и клип на "Mistake", допълва певицата.

Можете да чуете парчето тук .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !