Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Рапърът 100 кила гост-звезда в Домашен арест

отпечатай новината

02.01.2013 12:00 | Видян 2813 пъти

Рапърът 100 кила гост-звезда в Домашен арест

След кратката празнична почивка най-успешният роден ситком „Домашен арест” се завръща в ефира на bTV на 4 януари от 20.00 часа с нови два епизода.

Проблемите в дома на Коцето започват още с първите дни на новата година. Основната причина е Зара, която е решила, че трябва да започне певческа кариера и да снима видеоклип.

За да постигне това, тя иска 500 лв. от майка си и баща си. Мама Еми и Райчо също попадат в сложната плетеница от отношения и интриги. Каква е реакцията на Коцето и Анастасия, когато Зара се прибира с лилава коса и с изискването вече да й казват „Лейди Заза”, какво ще стане, когато двамата родители видят, че Зара си е направила татуировка и мие стъклата на колите на улицата, зрителите ще разберат в петък вечер.

Обичаният, но и скандален хип-хоп изпълнител Явор Янакиев – г-н 100 Кила, играе себе си и се появява на вратата на Коцето още в първия за годината епизод - „Лейди Заза”, с желание да вземе единствената му  дъщеря - Зара! Екипът все още пази в тайна каква ще бъде бащинската реакция на Костадин Коцев след появата на рапъра на вратата му. Това, което стана ясно е, че 100 Кила е истински фен на Коцето и целият екип се забавлява изключително много по време на снимките.

Коцето и Райчо също имат желание да изкарат много пари...като врачки. Идеята им е подсказана, макар и несъзнателно, от Анастасия и мама Еми. Коцето и Райчо измислят текст на обява във вестник и открадват снимка на мама Еми, която да показва гадателка с име МАГ-ЕМА-Духовната майка на света.

Двамата заедно със Зара пускат обявата във всички пенсионерски вестници. Как ще свърши този „бизнес”, какво ще стане след като медиите разберат за случая и каква ще бъде реакцията на мама Еми, зрителите ще видят в петък, 4 януари, от 20 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !