Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Латинка Петрова мами катаджии, че си е помпала циците

отпечатай новината

04.01.2013 13:15 | Видян 2092 пъти

Латинка Петрова мами катаджии, че си е помпала циците

Актрисата Латинка Петрова се измъква от катаджийските лапи като мами, че си е правила интервенция на бюста, пише Блиц. Казвам им, че са ме оперирали, а те ми викат: Махай ми се от главата, разказва актрисата.

 Тя прибягва до подобни театрални сценки заради страстта си към високите скорости. Петрова скача на колата, надува "Лейди съншайн" и опъва крака си на газта до дупка. Самата тя нарича себе си зад волана "звяр и природа". Не гледам скоростомера, музиката ме праща в Космоса, каза пред bTV актрисата. Когато катаджиите я спрат, тя започва да си споделя за проблемите, а те за жената и децата. Така се разделят без актове.

Все пак Латинка Петрова не крие, че се вразумява за някои лудости, които ѝ се иска да прави. Може да се опъне на шпагат, но казва, че това за пред публиката е смешно и тъжно. Поривите на енергията трябва да са с бога и прилика, смята тя. Актрисата току-що е навършила 69. Някои могат да направят паралел с Кама сутра, смее се тя. Децата ѝ подарили джиесем и нов телевизор за спалнята, тъй като старият гръмнал.

Житейското ѝ верую е, че няма нищо непоправимо. Латинка Петрова цитира философска мисъл, според която нищо лошо не може да ѝ се случи до смъртта. Когато настроението се скапе, тя сама си вдига духа, като си казва в огледалото: "Ти си с мисия!", след което слага две капки парфюм, нахлузва токчетата и хуква навън, пише още Блиц.

"Дете, тийнейджър, артистка и майка - всичките тези роли живеят съвместно в мен", признава актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !