Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Азис: Не знам дали са останали българи в тази държава

отпечатай новината

06.01.2013 09:04 | Видян 3685 пъти

Азис: Не знам дали са останали българи в тази държава

Песента "Нещо мръсно" не е отговор на песен на Алисия, в защита на врага й Николета. С откровението на Азис в Нова телевизия хората си “отдъхнаха”, че певецът на участва във враждата на Ни Ло и фолкпевицата. "Това са си булчински войни. Аз не се занимавам с тях. Ако стане нещо, ще застана на страната на Николета", призна си той все пак.

Заради СЕМ "скандалният" Карбовски не посмя да пусне "Нещо мръсно" в ефир. Той се опита да преразкаже част от неприличните изрази, употребени в текста, чийто автор е самият Азис. Певецът обясни, че мръсният език вътре е този, който той чува около себе си. Хората говорят така, не аз, обясни се той. Просто такъв бил съвременният език, пише Блиц.

Азис гордо каза, че лошите коментари за песента били стотина, докато хиляди я харесват. Той смята, че повече ходят на неговите концерти, но добави: "Ако са останали такива в тази държава". 

"Ако покажеш на хората Бил Гейтс, на другия ден ще се събудят ли по-богати", парира той твърденията, че като пускаш на хората чалга те стават по-тъпи. Хората не са прости защото слушат чалга, просто са си такива в момента. 

Според него няма тийнейджъри, които да не искат да приличат на Николета Лозанова. Не че има нещо лошо в това, ама трябвало момичетата да искат да търсят себе си. За момиченцето си той каза, че също не иска тя да се стреми да прилича на Николета. Като порасне тя сама ще решава каква да бъде. "Аз ще гледам да уредя живота на дъщеря си по такъв начин, че да не иска да бъде никоя, да бъде себе си", каза той. 

"Не може постоянно да се пее за лято, за море", аргументира певецът нецензурните си изпълнения. Реалността трябвало да се отразява достоверно. 

"Приеми, че стимулирам правенето на секс, да се раждат повече деца и ето – България е пълна", подхвана Васко и демографския проблем. По цял свят имало еднакви проблеми – в Америка се раждали повече негри, в България – роми. 

5-годишната дъщеричка на Азис вече изпитва първите си любовни трепети. Харесала си е някакво момченце. Все пак баща ще я остави да си избере дали с мъже или жени да се занимава. 

Азис си призна и за неправомерно присвояване на вещи. Разсеяната Николета си забравяла нещата в дома му и той си ги прибирал – просто не ги връщал, пише още Блиц.

Васко отказа предложението да стане "цигански апостол" и да се юрне по махалите да обяснява на хората да раждат по-малко и да ходят на училище. "Тези хора нямат нужда от акъл, имат нужда от средства, за да преживяват", смята той.

"Те са много сексуални. Имам чувството, че непрекъснато правят секс тези хора", прозря костинбродския славей за хората от своя етнос. 

Перверзия пред камера Азис не би направил, за да стане по-известен. Но за да стане богат – да, призна си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !