Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Бербатов - мафиот

отпечатай новината

07.01.2013 15:00 | Видян 2401 пъти

Бербатов - мафиот

Димитър Бербатов най-вероятно ще гледаме вече не само на футболния терен, но и като актьор в български сериал. Става въпрос за най-новата продукция на тандема Митовски-Гочев - семейната драма "Фамилията", научил ексклузивно вестник "Всеки ден".

Поредицата се очаква да тръгне през пролетта на 2013 година. Режисьорът Димитър Митовски съобщи официално, че Берба ще участва в сериала. Според източници на вестника той най-вероятно ще бъде лошо момче.

Това било, всъщност, условието на футболиста. "Той каза, че много му се играело нещо като злодей, мафиот. Иска да плаши хората, да ги шокира. Може би такава му е природата, а в един филм можеш свободно да бъдеш злодей и пак да те обичат", коментират от екипа, който стои зад "Фамилията".

Лошо момче ще бъде и Калин Врачански, който най-сетне ще се дистанцира от образа на сладникав романтичен красавец. Персонажът му ще всее смут в съня на Стефан Данаилов, който крие зловеща тайна като глава на вилятелно семейство.

Действащият депутат заглажда ревера на авторитет с тираничен характер, който преследва целите си с цената на всичко.

По негова вина загива синът му, а за да избегне затвора, героят му тъпче жена си (Бойка Велкова) с хапчета, които отслабват паметта и я тласкат към лудостта. Само един ще се изправи срещу силата на "Фамилията".

Сериалът се очаква с голямо нетърпение както от зрителите, така и от мениджмънта на бТВ, пише още Всеки ден.

Последните поредици на медията не бяха особено успешни и сега телевизията най-после ще си върне полагаемото лидерско място в праймтайма, коментират в медийните среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !