Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Новата любима на Берлускони досущ като Глория

отпечатай новината

07.01.2013 17:30 | Видян 3136 пъти

Новата любима на Берлускони досущ като Глория

Италианският всекидневник "Кориере дела сера" публикува преди дни снимки на Франческа Паскале, официалната приятелка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Именно на портретния кадър се видя изумителната прилика между италианката и българската певица Глория, пише 24 часа.

Паскале дебютира на Коледа в дома на Берлускони в Милано. Месец преди това 76-годишният милиардер обяви годежа си с Франческа по неговата телевизия Canale 5.

27-годишната италианка е носителка на титлата "Мис Неапол". Тя е телевизионна водеща и съветник на Берлускони, съобщават медиите на Ботуша.

Преди това е била регионален представител на партията на Берлускони "Народ на свободата" (ПДЛ) в родния си град Неапол.

Бившият премиер има пет деца от предишните си два брака. Вторият още не е официално прекратен, защото със съпругата си Вероника Ларио не могат да се споразумеят за развода.

Българската двойничка на новата любовница на Берлускони е много по-известна у нас. 39-годишната Глория пее от 20 години. Тя е родена в Русе и за разлика от неаполитанката никога не се е занимавала с политика. Затова пък има издадени 15 самостоятелни албума и е получила десетки музикални награди.

Вече има и дуети с 16-годишната си дъщеря Симона. Разделена е с бащата на детето си и сама се грижи за бляскавата си кариера.

Снимка: 24 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !