Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Златка Райкова: Коце Ламята ми продава кокаин

отпечатай новината

08.01.2013 10:30 | Видян 6520 пъти

Златка Райкова:  Коце Ламята ми продава кокаин

Златка Райкова се опита да спаси приятеля си Камен Балбузанов-Куката, като натопи гаджето на Азис Костадин Йорданов – Коце Ламята. Блондинката казала пред униформените служители, че Коце Ламята й продавал кокаин.

Тя обяснила, че имала нужда от време на време да се презарежда и освежава и за целта използвала гаджето на Азис, който е снабдявал с желаните вещества, пише Всеки ден.

Моделката била извикана от разследващите полицаи да даде показания и тогава хвърлила бомбата. Целта й била да спаси приятеля си и да натопи някой друг. Няколко часа след задържането на Ламята телефонът му, който бил в ръцете на полицаите, звъннал.

Телефонът бил вдигнал от полицай, а отсреща Златка казала: “Как си мило?”. Оперативният работник попитал кой се обажда и тогава блондинката се издала, заради което и била привикана да дава показания, пише още Всеки ден.

Ламята бе арестуван на 17 октомври, след като в него бяха открити 20 дози кокаин. Той бе спрян за рутинна проверка на улица “Хубача” в столицата, но за негов късмет се оказал “натоварен”.

По-късно бе освободен под парична гаранция в размер на 1000 лева. Самият той се оправда, че дрогата била подхвърлена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !