Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Война Галена-Анелия

отпечатай новината

10.01.2013 13:30 | Видян 3911 пъти

Война Галена-Анелия

В самото начало на 2013 година две от най-големите звезди в попфолка се счепкаха и си размениха обвинения в лицемерие – пише Уикенд.

Нападките си оправиха не лице в лице, а чрез медиите. Войната започна Галена – отбелязва изданието. Още в края на миналата година тя обяви, че не си подумва с колежката си Анелия . Обидена й била, защото я коментирала зад гърба й.

"Беше си позволила на няколко места да говори по мой адрес. Постарах се тя да разбере, че съм научила. Моят принцип е да не коментирам голеги“ – сподели Галена .

Отговорът на Анелия не закъсня. Шокирана от репликата на колежката си, бившата жена на Коко Динев изригна в първите дни на Нова година. "Няма да играя в цирка на Галена" – ядосано заяви Анелия. Тя отрече да е говорила лошо за колежката си. Имала много ангажименти и нямала време да се занимава с нея.

"Ако някой се нуждае от излишен шум, да не ме забърква. Аз не желая да се вкарвам в толкова евтини интриги" – закова Анелия. Говори се, че войната пламнала по празниците, тъй като именно Анелия взела участията на болната тогава Галена, допълни още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !