Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Фейсбук се настърви: Заколете Иво Андонов! Куката е човекът

отпечатай новината

14.01.2013 13:00 | Видян 6892 пъти

Фейсбук се настърви: Заколете Иво Андонов! Куката е човекът

Фенове на Росен Куката от хитовия сериал “Под Прикритие” пращат гневни постове до сценаристите в социалната мрежа Фейсбук с искания образът на актьора Мариан Вълев да стане основен в поредицата.

Хората буквално са полудели по типажа на Вълев и настояват сценарият така да се прекрои, че той да заеме мястото на доброто ченге Мартин, съобщава “Монитор”. На интернет страницата на сериала всеки, който понечи да каже нещо против Росен Куката, е заливан с потоци от заплахи обиди.

“Айде стига вече с тоя Куката! Той е само актьор, не е някой велик бог примерно. Ако беше такъв сигурно щеше точно в този момент да ми забие главата в клавиатура”, опитва се да усмири фенската любов към персонажа един от администраторите на кримката. Тази реплика обаче вместо да спре потока от възхвали, отприщи два пъти повече изказвания. KUKATA The best, “Той е много повече от Чък Норис и Шварценегер”.

“Заколете Иво Андонов! Куката е човекът, който ще върти бизнеса много по-добре от него. И няма да убива хора или да кара невинни да страдат”, са мненията на почитатели от различна възраст, коментирали във Фейсбук.

Намират се и такива, които все пак разграничават кое е реално и кое актьорска игра и отдават значимото за великолепното превъплъщение на Мариан Вълев. “Да си такъв актьор, че хората да те идентифицират с героя ти, да обичат героя ти, да говорят само за него, според мен това е наистина велик актьор !А български творци, които са постигнали това с играта си, са малко!
Затова не да обиждаме Куката, а да кажем едно голямо благодаря на Мариан Вълев, че е изиграл така великолепно ролята си”, споделя потребителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !