Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Лестер избяга от тризначките

отпечатай новината

15.01.2013 09:45 | Видян 2725 пъти

Лестер избяга от тризначките

Според последната клюка Лестер вече горчиво съжалява, че се е забъркал с триото от Благоевград - Вяра, Надежда и Любов. Победителят от Биг Брадър се чудел как да се измъкне, след като сам допусна грешката да флиртува с Надежда и на всичкото отгоре да заживее с трите сестри в софийския им апартамент, пише Супер 19'.

Градските легенди носят още, че преди празниците трите грации връхлетели вкупом върху него в една студена вечер. Какво точно се е случило никой не знае, но съседите забелязали, че в един момент красавецът изхвърчал от жилището и тръгнал в неизвестна посока. На другия ден Лестер потърсил контакт със своя верен приятел Найден.

Пред него разказал, че когато тризначките се прибрали вкъщи, веднага го атакували с неприлични предложения да правят четворка. Въпреки че отначало идеята му се видяла добра, в следващия момент осъзнал, че ще бъде разкъсан на парчета от русокосите тигрици и отказал. Измислил си някакъв ангажимент и цяла вечер скитал по улиците немил - недраг.

Освен това цялата къщна работа била оставена на неговите ръце, а момичетата седели и се надпреварвали да го юркат да домакинства, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !