Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кобрата щял да ступа айдъла Тома заради Андреа

отпечатай новината

16.01.2013 17:30 | Видян 3319 пъти

Кобрата щял да ступа айдъла Тома заради Андреа

Музикалния идол Тома за малко не се превърнал в спаринг партньор на световния ни шампион по бокс Кубрат Пулев . Талантливият рокаджия предизвикал гнева на исполина след като на свое участие задявал половинката му Андреа, пише Блиц.

За сконфузната ситуация разказа самият Тома в "Комисията Павлов" по TV7. Случи се на едно участие някъде в началото на 2009 година. Вече не си спомням къде беше точно, но аз бях все още подвластен на адреналина от победата ми в Music Idol. Виждам тогава в бекстейджа една много готина руса мадама и веднага предприемам действие. Приближих се и ѝ викам "Здрасти, маце как си? Притесняваш ли се. Ще участваш ли?".

Тя се обърна и ме поздрави, попита как съм и ме посъветва да спра да я свалям, тъй като приятелят ѝ бил там. Аз веднага контрирах, че няма значение, но тя ми обясни, че той е Кубрат Пулев. Тогава разбрах, че това е Андреа. Не я познавах до тогава. Абе, размина ми се", сподели с усмивка рокаджията пред водещия Митко Павлов.

Тома допълни, че само преди половин година се снимал с Кобрата на бензиностанция, но предпочел да не му разказва какво се е случило през 2009-а.

"Той е голям пич и аз много го харесвам. Абе голяма история беше", продължи изпълнителят. Освен цветната си история Тома беше подготвил и още изненади. В предаването той представи за пръв път в национален ефир видеото към песента "I’m lost".

Тома обеща, че в следващия си клип ще вкара и половинката си Албена Михова, пише още Блиц.

"Имам песни за жените от всички столични квартали. Люлин, Надежда, Младост... Ще направя някой комичен клип и тя ще участва в него. Обещавам!", закани се рокаджията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !