Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тони Дачева ще забременее през май

отпечатай новината

17.01.2013 13:15 | Видян 5558 пъти

Тони Дачева ще забременее през май

Навръх именния си ден Тони Дачева ще готви паеля. Тя ще спази традицията да не пипва игла и конец, нито да готви леща и боб. Истинското име на певицата е Тонка. Тя е кръстена на дядо си, който също е бил музикант, научи Блиц.

Надява се да е наследила таланта си от него. Тони празнува именния си ден едва от 15-тина години. Преди не го правела, но смята, че трябва да се използва всеки момент, за да се празнува.

Нумероложката Цветанка Рангелова й предрече в студиото на “На кафе”, че през май вече ще е бременна. На певицата й било предречено, че ще има две деца. “Но никакво ин витро!”, размаха костелив пръст гадателката.

Числата и звездите показвали, че разделите при певицата са съвсем нормални. “98% от жените водолеи са разведени”, аргументира се нумероложката.

За сметка на това Тони е много е всеотдайна и помага без да се замисли на хората. Това потвърдиха и Глория и Нелина, които не пропуснаха именния ден, за да се включат в ефир.

Оказа се, че срещите и разходките из Велико Търново вдъхновили навремето Глория да съчини първите си песни, с които проходила в попфолка. По това време Тони Дачева вече била навлязла в бизнеса.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !