Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Любо Нейков счупи стол от дебелина

отпечатай новината

18.01.2013 13:45 | Видян 3094 пъти

Любо Нейков счупи стол от дебелина

Обичният актьор Любо Нейков се предава пред лакомията и остава непоклатим пред опитите на Руслан Мъйнов да го сложи на диета. Известният комик вече е заприличал на ходещо буре и въпреки проблемите, които излишното тегло му причинява, отказва да вкара в ред здравето си, пише Уикенд.

Преди седмица Нейков успял да счупи стола в кабинета си. Докато се люлеел важен-важен в коженото кресло, то поддало под телесата му и изпращяло.

Миг по-късно облият Любо се озовал на земята. Нейков започнал да се смее неистово на злопоуката, а случката моментално се превърнала в най-коментираната тема в офиса. Оказало се, че столът издържа до 150 кг, а както е известно, шоуменът вече надхвърля тази психологическа граница. По-късно Нейков с неохота признал, че работата с килограмите вече е опасна и трябва да вземе незабавни мерки.

Подобни грижа от няколко месеца няма Руслан Мъйнов. Миналата година благодарение на метода на американския д-р Бари Спиър, наречен "Зоната", изпълнителят на рефрена "Всичките прасета на мезета" се освободи завинаги от 25 кила паласки и тлъстини. Сега отчаяно се мъчи да убеди колегата си да го последва.

"Много хора успях да запаля, но Любо се опъва. Най ме кефи да го дразня, когато имаме общ скеч и излезем на сцената. Аз съм вече строен като манекенче, а той с корем и гуша изпуснал се пред театрали Мъйнов наскоро. Останалите актьори от "Комиците" подмятали на Нейков да прегърне идеята на Руслан. Той обаче чистосърдечно си признавал, че няма подобна воля, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !