Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Камен Во хвали Слави

отпечатай новината

21.01.2013 17:00 | Видян 7017 пъти

Камен Во хвали Слави

Камен Воденичаров хвърли в смут водещия на неделния сутрешен блок на БНТ Георги Любенов. Вместо да оплюе бившия си авер и партньор Слави Трифонов, актьорът и певец дръпна защитна реч в полза на Дългия, научи Всеки ден.

Любенов искаше Камен да коментира начина, по който учиндолецът се раздели с някогашните си колеги от шоупрограмата "Ку-ку".

"Бяхте събрали страхотен екип с много талантливи актьори, които направиха Слави Трифонов звезда, а той ги изхвърли. Не е ли използване това?", заяви младият водещ на БНТ, задавайки почти риторичен въпрос на Камен. Той обаче го шокира с отговора си и не си позволи да влезе в долнопробната полемика.

"Възхищавам се на Слави Трифонов. Той е една индустрия и името му е синоним на успял в шоубизнеса човек, създал цяла империя около личността си. Не може да бъде съден за нищо, защото всеки сам избира своя път. Много от тогавашните ни колеги останаха с него, други искаха да се развиват в различна посока. А не малко се възползваха от популярността му, за да станат известни, и след това се отцепиха, за да правят собствен бизнес", каза Воденичаров.


Според него Слави заслужавал адмирации за успехите си, а и за това, че е привлякъл зад гърба си мощна телевизия като бТВ, благодарение на която има спокойствието и възможността да се развива още повече.

Думите на Камен Воденичаров изненадаха не само водещия Георги Любенов, но и голяма част от аудиторията на БНТ.

Зрители побързаха да припомнят в интернет сайта на предаването, че до неотдавна Камен и Слави не си продумваха и далеч не изричаха ласкателни думи един за друг.

Едва от година двамата поддържат по-нормални отношения и започнаха да се поздравяват, когато се засекат някъде.

Въпреки това причината за демонстрацията на топли приятелски чувства на Камен към Слави остава загадка. Явно Воденичаров е превъзмогнал крамолите с Дългия и е забравил старите вражди, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !