ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Шакира роди, този път наистина

отпечатай новината

23.01.2013 11:15 | Видян 2035 пъти

Шакира роди, този път наистина

След като през декември испанският футболист Жерар Пике се пошегува, че е станал татко, снощи стана ясно, че щастливото събитие в живота му вече е факт. Неговата половинка - колумбийската попзвезда Шакира , роди момченце, съобщи испанската национална телевизия.

Щастливите родители обявиха във вторник вечерта в Туитър за раждането на първото си дете в болница в столицата на Каталуния. Тримата ще живеят в Барселона, в новопостроено жилище.

"За нас е удоволствие да обявим, раждането на Милан Мебарак Пике, син на Шакира Мебарак и Жерар Пике, роден на 22 януари в 21.36 ч. (22.36 ч. българско време) в Барселона, Испания", написаха те в социалната мрежа. Милан тежи 3 кг и "мама и бебето са в отлично здраве", заявиха двамата родители. "Точно като татко си бебето Милан стана член на клуба Барселона още с раждането си", шегува се двойката.

Каталунският спортен всекидневник "Спорт" уточни малко преди това, че раждането е станало с цезарово сечение в клиниката Текнон в Барселона. Според друг испански вестник "Мундо Спортиво", певицата е пристигнала в медицинския център към 18.30 ч. местно време, пише АФП. Двойката обяви през септември, че певицата е бременна с първото си дете.

Преди да роди Шакира и нейната половинка Жерар Пике публикуваха с благотворителна цел красива чернобяла снимка на бременната певица, с която да отпразнуват скорошното раждане на първото им дете. Снимката на Жерар Пике и Шакира е част от кампанията на Детския фонд на ООН - УНИЦЕФ, която е посветен на най-уязвимите деца в света. Двамата са без горни дрехи, а наедрелият корем на певицата показва напредналата ѝ бременност. На друга снимка от кампанията Шакира е облечена в бяла рокля и е сложила ръце на корема си.

С тази инициатива звездната двойка призовава хората да подкрепят фонда на организацията. Шакира, която е посланик на добра воля на УНИЦЕФ, и защитникът от екипа на Барселона Пике искат да насърчат своите фенове да направят по един малък подарък на децата в света.

В края на декември м.г. Жерар Пике "преметна" 4,7 милиона свои фенове в Туитър със съобщението, че Шакира е родила. "Нашият син се роди. Много сме щастливи. Благодарим на всички за вашите приветствия", гласеше първото съобщение на Пике.

"Новината" тогава беше светкавично препредадена и достигна до различни електронни медии в цял свят. Само че никой не се е сетил, че съобщението е изпратено на 28 декември - Денят на Невинните светии, който е испански вариант на Деня на лъжата - 1 април. По-късно пък самият Пике призна за шегата и написа: "Бебето вече има име. Иносенсио. Честитя на всички Деня на Невинните светии". (Иносенсио идва от испанското иносенте - невинен).

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !