Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Скандално: Бионсе пяла на плейбек химна на клeтвата на Обама

отпечатай новината

23.01.2013 12:00 | Видян 2615 пъти

Скандално: Бионсе пяла на плейбек химна на клeтвата на Обама

Опонентите на току-що встъпилия във втория си мандат президент на САЩ Барак Обама имат повод за ново "заяждане", след като се разчу, че вълнуващото изпълнение на химна от Бионсе на церемонията в понеделник е било на плейбек, съобщи ДПА. Представител на оркестъра на морския флот, под чийто съпровод попзвездата изпя химна, потвърдил пред "Ню Йорк пост", че музиката за събитието е била предварително записана за всеки случай, ако времето се влоши. Организаторите наредили да се пусне записът точно преди изпълнението на Бионсе, което по предварителния план е трябвало да бъде на живо.

"Не знаем защо", заявил сержант Кристин Дюбоа за вестника. "Но така ни наредиха и ние това направихме. А не защото Бионсе не може да пее. Всички знаем, че тя може да пее и че военноморският оркестър може да свири." Дюбоа обяснил, че е стандартна процедура да се запише предварително музиката за подобно събитие, тъй като ако времето се влоши, музикантите се затрудняват, както стана на предишната церемония по встъпване в длъжност на президента Обама.

Десните медии обаче веднага изразиха възмущение от разкритието, посочва ДПА. Влиятелният "Дръдж рипорт" излезе с водещо заглавие "Фалшификация", а "Ню Йорк пост" на Рупърт Мърдок го нарече "възмутително".

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !