Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Радост Драганова отново се събра с мъжа си?

отпечатай новината

24.01.2013 15:30 | Видян 6995 пъти

Радост Драганова отново се събра с мъжа си?

Клюка в сайта bg-mamma събра отново Радост Драганова и бившия ѝ съпруг Явор Златанов. "Радост се е върнала при мъжа си", категорично заявява потребителка, без да дава повече подробности. Друга я допълва само час по-късно: "Радост наистина се е върнала при съпруга си, били са заедно на Нова година в Дубай."

"Това е абсурд. Невъзможно е да се случи", заяви пред Шоу бившият свекър на тв водещата Илия Златанов. "Синът ми наистина беше в Дубай за Нова година, но не с Радост, а с дъщеричката си. Тя вече ми е бивша снаха, не знам кой ги пуска тези слухове", допълни Златанов-старши.

Драматичният развод на сина му и водещата на "Модерно" е приключил на 1 октомври миналата година със споразумение, което удовлетворявало и двамата. Според решението детето оставало при майката, но бащата можел да се вижда често с него. "Сега вече всички са доволни, а и внучката ми е щастлива. Освен това ние внимаваме да не говорим лоши неща за майка ѝ пред нея", допълни Илия Златанов.

Явор и Радост се разделиха с грандиозен медиен скандал, след като частни детективи хванаха водещата в изневяра с продуцента Ники Николов, а снимки лъснаха във вестниците. Малко по-късно и Николов на свой ред разкара Радост, която пък започна настоятелно да се опитва да получи прошка от мъжа си. Прекалено разочарован обаче, той отказа да я приеме обратно и общуването им се свеждаше само до уговорки за срещите с детето.

През 2009 г. пък Драганова на свой ред обяви пред медиите, че се развежда, защото мъжът ѝ бил "стиснат, шизофреник и прелюбодеец".

Радост твърди, че Явор много скоро след началото на брака им започнал да ѝ изневерява.

Пак според Радост малко след раждането на Изабела отношенията в семейството станали още по-драматични, защото Явор започнал да проявява агресия. Богатството му дотолкова го заслепило, че той се превърнал в повече от арогантен мъж , който смятал, че целият свят му е подчинен. Той например в прав текст заплашил Радост, че ще ѝ отнеме детето, ако реши да живее без него.

Междувременно свекърът Илия Златанов също изрази публично мнението си за снаха си. Той заяви, че я е хващал в не една и две извънбрачни връзки. "Как се ожениха? Взе му личната карта, отиде и записа час в общината, без да се съобразява с мен или с когото и да било. На сина ми съобщава в петък вечерта, че в неделя ще подписват. А за мен да не говорим - тя открай време си решава еднолично нещата. Аз например не съм присъствал на подписването им, защото бях в чужбина", разказа той в Шоу преди време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !