Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Лили бясна на Мария Илиева

отпечатай новината

24.01.2013 15:45 | Видян 3251 пъти

Лили бясна на Мария Илиева

Нова цел за отровните стрелички на Лили Иванова се пръкна от няколко седмици. Това е певицата Мария Илиева. Младата колежка ще има цели 3 концерта в парижката зала Олимпия", издава Уикенд.

В култовата през 60-те години на миналия век зала, Илиева е поканена да пее в първата част от концерта на португалския певец Тони Карейра. Тя обаче няма да бъде обикновена подгряваща изпълнителка, защото ще излезе и във втората част в дует с титуляра.

Зала "Олимпия" Лили Иванова смяташе за своя запазена територия, в която българско краче не било стъпвало. Това самовеличаене Лили си приписа след концерта ѝ там през 2009 г., за което похарчи хиляди евро на спонсорите, решили да ѝ угодят.

Случаят с Мария Илиева е напълно противоположен. Не тя си откупува салона, а е поканена. Ще прибере хонорар от няколко хиляди евро и ще пее пред пълна зала. Перспективите пред Мария Илиева угнетяват най-възрастната ни действаща изпълнителка. Напоследък Лили хич не била в добро настроение, затова и отишла на театър, за да се разсее и разсмее от Татяна Лолова в моноспектакъла ѝ "Дуенде".

Мария Илиева също е отрицателен герой в печалните мемоари на Лили Иванова , редактирани от Карбовски. Там фаворизираната от някои медии за №1 актуална поп певица е уязвена с хапливи подмятания от г-жа Динозавър на естрадата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !