Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Иван Ласкин получава стрийптийз на закуска

отпечатай новината

24.01.2013 18:00 | Видян 5521 пъти

Иван Ласкин получава стрийптийз на закуска

Алекс Сърчаджиева наистина е влюбена до уши в половинката си Иван Ласкин . Това показва и видеоклипчето, с което двамата зарадваха приятелите си и почитателите си в интернет преди дни, пише Уикенд.

На него се вижда как щерката на Пепа Николова се кълчоти без пола или панталон, преди да поднесе семейната закуска, която с много любов е приготвила за близките си. Иван пък снима, хълцайки по сексапилните ѝ форми, и отправя звучни коментари за прелестите на съпругата си.

Водещата на "ВИП Брадър" дори си тананика актуална песен. В едната си ръка чаровната актриса държи паница, която чевръсто поставя по незнайни причини, ту на задника си, ту на най-интимното си място.

Очевидно двамата добре са прекарали нощта, като се има предвид ведрото настроение на младата булка, която върти задник, обут в гащи с кучешки десен.

За половинката си Ласкин казва, че е истински късметлия, защото е глезен до безобразие. Той е щастлив с двете си дъщери – Люба и София, която това лято се опитал да научи да лови змии с голи ръце. Актьорът бил убеден, че змиите са библейски същества и трябва да бъдат обичани, защитавани дори от децата, които не винаги разбират какво правят, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !