Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Обявиха първата награда на BG HIP HOP AWARDS 2013

отпечатай новината

25.01.2013 11:30 | Видян 1816 пъти

Обявиха първата награда на BG HIP HOP AWARDS 2013

Вече е ясна първата награда от предстоящата церемония по раздаването на първите български Хип Хоп Награди.

Тя е за Krisko Beatz и е в категория „Най-добър Beatmaker за 2012 г.” Криско спечели с 1250 гласа пред Tr1cknusic (със 756 гласа), Jay Cee (578), X (555) и Pavell (463). Изборът беше предоставен на феновете, които гласуваха във фейсбук страницата на Наградите.

Друга интересна новина е, че организаторите поканиха знакови имена от хип хоп културата, които ще пеят на официалната церемония.

Участията са разделени на „3 Вълни”, които бележат развитието на българския хип хоп през последните 15 години.

„Първата Вълна” ще включва изпълнения на основоположниците на този стил в България като: Васко Теслата, Рап Нация, Гето Мен, Мишо Шамара, Колумбиеца Ice Cream и други.

След тях на сцената ще излязат Ъпсурт, 100 Кила, Лошите, Alex P, Лора Караджова, Goodslav, Лилана и други. Най-новото поколение ще бъде представено от Криско, Ангел и Моисей, СкандаУ, Дим4оу, YoungBBYoung, Wosh МС Feel, Сани Алекса, Криста и други.

Повече подробности от работната среща на организаторите и артистите, която беше в клуб Sugar, може да гледате тази неделя в предаването на Александър Сано (Косъма) „Фонограма” по БНТ.

Една от изненадите на церемонията ще е участието на много обичан бг рапър, който повече от 8 години не се е появявал на родната хип хоп сцена, но ще подкрепи идеята на организаторите за традиционно провеждане на български хип хоп награди.

Разбира се DJ Stancho ще подготви и уникален сет с най-доброто от себе си, а танцьорите от Макоса Ностра Фемили ще изненадат с доста смела хореография.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !