Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Майката на Сашка Васева гасне

отпечатай новината

26.01.2013 09:00 | Видян 3984 пъти

Майката на Сашка Васева гасне

Изключително тежък период преживява през последните месеци Сашка Васева , научи Уикенд. Ветеранката на попфолка се грижи сама за най-скъпия си човек – майка си, и с мъка признава, че за жалост не й остават много дни на бял свят.

Родителката на певицата от години е прикована на легло и не може да мръдне, а диагнозата, поставена от лекарите, е паркинсон. По тази причина Сашка е зарязала кариерата си и обслужва изцяло възрастната жена, която не е в състояние да извършва сама дори най-простите действия от ежедневието като хранене и ходене до тоалетна.

Лошото е, че в последно време състоянието на болната започнало да се влошава, а Сашка е наясно, че въпреки силните медикаменти майка й няма как да се подобри и навярно е в последния етап от живота си.

„Много ми е тежко за мама, знам, че това са последните й дни. Не искам да се мъчи от болки, но сърцето ми се къса, като я гледам на легло“, издава пред приятели и комшии Сашка Васева . Именно заради това позабравената звезда на чалгата изригна срещу Слави Трифонов и му написа гневно писмо. „Мама гледа телевизия и много страда, като се гаврят с мен.

Тя е гледала предаването на Слави, в което се е бъзикал с теглото ми, и остана много разочарована. Все пак тя имаше добро мнение за него, Трифонов преди години е идвал у дома, тя му е слагала вечеря на масата“, гневи се Васева.

Когато дупнишката Мадона е заета с участия в провинцията, да наглеждат болната й майка идват най-често съседи или близки роднини. Единственото развлечение за жената пък е телевизията, която гледа денонощно.

Преди здравословното й състояние рязко да се вложи, тя ходела и до будката за вестници, но откакто останала на легло, можела само да следи програмите от малкия екран, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !