На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Сакалата идва в Бълария

отпечатай новината

29.01.2013 11:30 | Видян 6181 пъти

Сакалата идва в Бълария

Шампионът на народа е прозвището, с което е познат в кеча боецът на име Скалата. Потомъкът трето поколение на славна борческа фамилия от Хаваите в момента комбинира възраждането на своята кариера на ринга, където се появява само на най-големите турнири, за да мачка Трите Хикса и Джон Сина, с участия в киното.

Дуейн Джонсън, както е гражданското име на шампиона, вече има няколко суперпродукции зад гърба си, пише Супер 19'.

Най-новата планирана вероятно ще се снима в холивудските студия в Бояна. И ще бъде посветена не на кого да е, а на самия епичен герой Херкулес.

Българските актьори с данни за екшън трескаво се потят във фитнесите, въпреки че лятото е далече. Всички мечтаят за тлъстите хонорари, които се очаква да се раздават дори на най-дребните партньори на Скалата на снимачната площадка.

Мнозина дори крият един от друг надеждите да ги вземат за касовото зрелище. Очаква се то да надмине по бюджет най-скъпия сниман у нас досега филм със сходен сюжет – Конан.

За разлика от Скалата обаче, главният изпълнител в него – манекенчето Джейсън Момоа, пак родом от тихоокеанския район, изобщо не е световна звезда от такава величина.

40-годишният борец, висок 196 см и тежащ 120 кг всъщност започва в спорта като играч на американски футбол, спорт като европейското ръгби, научи още Супер 19'.

Той не стига само до колежанско ниво, а като студент в университета в Маями дори играе в националния шампионат. По-късно се мести в Канадската футболна лига за Калгари Стампедерс. Поради проблем го вадят от активна дейност за два сезона. Той не си губи времето, а решава да смени дисциплината.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !