Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Теодора с тюрбан на Морените

отпечатай новината

29.11.2007 11:30 | Видян 8998 пъти | Гласували 4

Теодора с тюрбан на Морените

Примата на Диапазон Рекърдс, която държи винаги да бъде различна в своите видеореализации, този път избра да снима високо в планината при изключително тежки метеорологични условия. Теодора засне клип към най-новата си песен - баладата "Недовършена целувка", която ще бъде включена в предстоящия й трети самостоятелен албум.

Режисьорът Ненчо Касъмов се спря на местността Кумата на Витоша, която е разположена на повече от 1700 метра надморска височина. За да стигне до високопланинската локация, екипът се придвижил с мощни джипове. Но трудностите тепърва започвали.

Най-тежко било за Теодора. Тя била принудена да изтърпи минусовите температури, планинска буря, обилен дъжд и пронизващ леден вятър. Тя обаче показала завиден стоицизъм и не се оплакала нито веднъж.

"При мен винаги се случва нещо екстремно по време на снимките. Спомням си на първия ми клип "Не позна" как трябваше да се пъхна под душ с ледена вода. Сега пак трябваше да изтърпя много студ. Но няма начин. Професията ни изисква жертви.", сподели Теодора.

По време на снимките съвсем неочаквано се завихря страховита планинска буря. Особено екстремна била ситуацията, когато за снимките, бургазлийката трябвало да застане в средата на множеството морени. Това криело доста опасности, тъй като обилният дъжд, сняг и лед по камъните ги направил невероятно хлъзгави.

"Трудно успявах да запазя равновесие. Освен че беше хлъзгаво, духаше и страшен вятър. Но освен, че се опитвах да застана, трябваше и да си изиграя ролята, която ми беше поставена", спомня си Теодора.

Във видеото на "Недовършена целувка" Теодора е много различна като визия. За първи път тя се появява с прибрана коса, стегната в стилен кок. Оригинална хрумване е тюрбанът на главата й, който подчертава загадъчния сексапил на хубавицата.

Теодора не крие, че баладата "Недовършена целувка" е песен, която много харесва. Парчето е по музика на гениалния гръцки композитор Фивос, текст на Росен Димитров и аранжиментът е на Даниел Ганев, припомнят от yellow.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !