Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мартин Камбуров спря с груповия секс

отпечатай новината

29.01.2013 15:30 | Видян 3895 пъти

Мартин Камбуров спря с груповия секс

Мартин Камбуров е известен не само с умението си да бележи на терена, но и в леглото. Новата звезда на ЦСКА сменяше доскоро жените под път и над път. И не само това – падаше си по сексуалните фантазии, като неведнъж го е правил с две жени накуп, пише Блиц.
 
Доскорошният нападател на китайския "Далиен" и трикратен голмайстор на "А" група редовно си устройваше суинг партита. Партньорка на Мартин бе една от финалистките в миналогодишния конкурс за красавици със силиконови цици Александрина Йорданова.

Едрогърдата дама и 32-годишният ерген, заедно с още три-четири момичета и още толкова мъже, си спретваха палави изпълнения на креватната арена в малък хотел, намиращ се в покрайнините на София. Някои от сексуалните сцени даже били записвани на клипове.
 
Клюките свързваха Мартин с това, че и в далечен Китай той организирал подобни партита. Сега обаче в ЦСКА се кълнат, че Камбуров е сложил край на груповия секс, пише още Блиц.
 
"Марто е друг човек. А и явно е влюбен. Докато бяхме на първия лагер в Турция, той постоянно си говореше с някаква жена по телефона. Беше щастлив. Грееше от любов. Подочухме, че вече си има сериозна връзка и се е разделил с бурните сексуални истории. Когато го попитахме, Мартин само се усмихна, но не пожела да говори за новата си изгора. Не може да си представите как тренира, с какво желание се хвърля в заниманията и в контролите, които изиграхме", разкриват от ЦСКА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !