Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия и Анелия се цакат със сватбите си

отпечатай новината

01.02.2013 15:45 | Видян 6221 пъти | Гласували 1

Емилия и Анелия се цакат със сватбите си

Жените на Коко Динев пак счепкаха, но път индиректно. Емилия и Анелия се надцакаха с кадри от сватбите си, та да се види коя от двете е била по-хубава булка.

В интернет тези дни се появи филмче от венчавката на Коко с изпълнителката на „Погледни ме в очите“. Видеото бе пуснато анонимно, но на всички стана ясно, че публикацията му е дело на Анелия.

В сватбения си клип булката и младоженецът изглеждат щастливи и развълнувани. Певицата споделя пред камерата, че с Динев са родени един за друг. В това изглеждат убедени и кумовете – покойният вече бос на ВИС-2 Георги Илиев и съпругата му Мая Илиева. Двамата не спират да се усмихват и  да ръкопляскат на всяка целувка на младоженците.

„Сега ще го настъпя“, подшушва булката на кума, докато мъжът й Коко се подписва на брачното свидетелство.

После запява и разрязва сватбената торта. На съпруга си пък позволява да й смъкне жартиера.

Предизвикана от баджаначката си, Емилия също публикува клип от своята сватба. Това тя стори на страницата си във Фейсбук. Преди да открадне Коко от Анелия, блондинката бе жена на сливенския митничар Красимир Георгиев.

„Човек не може да избяга % от миналото си“, написа като коментар под клипа Емилия. Два дни по-късно тя качи в интернет и снимка, на която позира с новия си свекър Иван Динев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !