Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Тризначките и Антония сред сексбомбите на 2013

отпечатай новината

02.02.2013 09:02 | Видян 3560 пъти

Тризначките и Антония сред сексбомбите на 2013

Приз за Най-секси реалити звезда отиде в ръцете на Вяра, Надежда и Любов, а най-секси Мис е Мис България 2009 Антония Петрова, реши журито на наградите Нощта на сексбомбите 2013.

Мария е Сексбомба на 2013 година, но не присъства на церемонията на 30 януари, тъй като е в чужбина с половинката си. Звездата на Пайнер отвя конкуренцията в лицето на Алисия, Златка Димитрова, Андреа и Миленита.

За Най-секси двойка бяха определени футболистът Благой Георгиев и бременната му приятелка Христина. Шампионката по лека атлетика Мерлин Арно бе избрана за Най-секси спортистка, а Най-секси блондинка стана спряганата за нова любима на Багата - Гентиана Халити.

В категорията Най-секси брюнетка спечели Лиляна от Big Brother, като лентата на пловдичанката бе връчена от Христо Сираков. Неговата бивша изгора - Дарина Гиздова - взе наградата за Най-секси модел, пише dir.bg.

Най-секси водеща стана Нели Атанасова, Най-секси плеймейтка - Ирина Рашева, а лентата за Най-секси бюст бе присъдена на спасителката от ТВ шоуто на Любен Дилов-син - Алекс Йорданова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !