Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Азис се сравнява с Джеймс Дийн

отпечатай новината

04.02.2013 12:15 | Видян 3011 пъти

Азис се сравнява с  Джеймс Дийн

Азис реши да зарадва феновете си с нова скандална полугола фотосесия, гарнирана с домашния му любимец Мопси и с цигара. Певецът признава, че идеята за кадрите е повлияна от последното му увлечение по кино легендата Джеймс Дийн, пише Супер 19'.

Според фенове на киното обаче, кадрите на големия актьор със сигурност не са голи и единствената прилика е цигарата, която Василка е захапал в опит да се оприличи с него.  Кралят на попфолка заяви, че тези снимки са подарък за всички момичета и жени, които са негови фенове. „Направих го само за тях и мнението на останалите не ме вълнува. Те са единствено и само за дамите, които открито харесват музиката ми”, категоричен е хитовият изпълнител. Освен Васко в част от кадрите се появява и друг герой – домашният му любимец Мопси.

Четириногият сладур, който е само на 8 месеца, позира пред обектива също толкова професионално, колкото своя стопанин. В интерес на истината обаче, достигналите до нас кадри на големия актьор със сигурност не са голи и единствената прилика е цигарата, която Азис е захапал в опит да се оприличи с него, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !