Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Давид Чехльото: Елеонора стана стриптизьорка

отпечатай новината

06.02.2013 11:45 | Видян 3100 пъти

Давид Чехльото: Елеонора стана стриптизьорка

Това беше част от стратегията – да се правя на послушен и влюбен в жена си. Това сподели със задна дата един от участниците на позабравеното риалити "Биг бардър Фемили" Давид Качанов , пише Блиц.

Прозвището "Чехльото" му тогава се лепна като гербова марка и той се превърна в нарицателно за безволев, инертен и изцяло подчинен на половинката си мъж. "Освен това коя жена не иска такъв мъж – покорен, предан и добър", оправда той в "На кафе" мекушавото си поведение.

Ели Кузмова – победителката от "Биг Брадър Фемили" попари приятеля си Давид с думите: "А, да бе. Приемам те такъв, защото си ми приятел, но ако си ми в къщата, ще видиш какво значи дисциплина".

Давид призна, че след връзката си с Елеонора не е имал "нищо сериозно" с друга жена. "Но отдавна съм я прежалил", допълни "уверено" той.

Куманова посрещна с искрен смях думите на Чехльото и заяви, че Елеонора му е останала "под кожата", защото тайно въздишал по бившата си и страдал от раздялата им.

"Аз на жени не вярвам вече. Говорят ти едно, пък правят друго", заяви примиренчески Чехльото.

Попитан къде е сега Елеонора и идва ли във Велинград, за да види дъщеричката им, той отговори: "Къде е? Ами по стриптийз баровете. Преди беше сервитьорка, сега е само стриптизьорка", каза Давид Чехльото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !