Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Спенс награждава феновете си с легендарен лайв

отпечатай новината

07.02.2013 14:00 | Видян 1841 пъти

Спенс награждава феновете си с легендарен лайв

Спенс покани феновете си сами да изберат песните, които да изпее като специален гост на българското черно парти Легенда в Ялта клуб на 9 февруари (събота).  

„Понеже винаги има различни желания, приемам предложения за листата от тракове за лайв-а, но не повече от 30”, написа в официалния си профил рап звездата като феновете му бързо се активизираха и започнаха списък с любимите си песни, които искат да чуят на живо.

Легенда е първото и все така единствено черно парти с изцяло българска рап музика - плейлистът му включва над 500 позабравени и незабравими класики от Първата и Втората вълна на БГ рапа, а за всяко следващо събитие от парти серията към тях се добавят горещите хитове от месеца плюс премиерите на новите парчета от топ артистите на сцената.

Досега гости на Легенда са били някои от най-големите имена на БГ рапа, сред които и повечето от номинираните за най-успешен рапър в първите BG HIP HOP AWARDS 2013  – Колумбиеца, 2 Лица от Лошите,  Big Sha и Криско.

Зад пулта на Легенда е тур диджеят на Спенс - DJ GROOVY, а на сцената с хип-хоп танци е GOLDY с балета си V’S DANCE - обявена за „Best Club Dancer/ Performer of the Year” на Третите годишни награди за Best DJ и Best CLUB на България 2012.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !