Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Орлин Горанов се подмлади за Апокалипсиса

отпечатай новината

07.02.2013 16:15 | Видян 2119 пъти

Орлин Горанов се подмлади за Апокалипсиса

Певецът , който повече от 35 години  очарова публиката с гласа и перфектния си стил, тази вечер за 2-ри път стъпва на театралната сцена в Кюстендил.

Заедно с  Диана Любенова, Мариан Бачев и Вяра Зайкова, дирижирани от режисьора Борис Панкин,  оперната звезда се пита "Апокалипсис кога?".

Според Орлин спектакълът е едно ободряващо българско хапче, съчинено от български автори и изиграно от български актьори за българския зрител. "Време да разчупим клишето, че животът ни е Апокалипсис. По-добре е да започнем да живеем реалния си живот. Човек няма нужда само от нещо, което да храносмила. Билети вече няма", радва се звездата.

Като истински професионалист, Орлин се е погрижил за  перфектната си форма и е напълно готов за театралното предизвикателство. Месец преди премиерата той се подложи на култовата процедура за подмладяване Термаж. "Само за час получаваш  лифтинг  ефект без операция и без никакви рискове. Вече съм го пробвал и знам, че след 4-5 месеца ще изтрия поне 5 годинки от лицето си", не крие  един от най-красивите български гласове. От години Орлин желязно спазва и правилото „"Поне 1000 крачки на ден, 1 път да се изпотиш, 1 път да огладнееш". Резултатите видимо радват окото.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !