Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Журито на Гласът на България запява днес

отпечатай новината

11.02.2013 11:45 | Видян 2384 пъти

Журито на Гласът на България запява днес

Днес 11 февруари, от 21:00 часа по bTV стартира първият етап от най-позитивното музикално шоу – „Гласът на България”.

„Кастингите на тъмно” ще поставят един до друг, но с гръб към състезателите, утвърдените български изпълнители Данчо Караджов, Преслава,  Вики Терзийска и Миро.

Възраст, пол, дрехи, лица, сценично поведение – треньорите няма да виждат нищо от това. В ролята си на треньори само за 90 сек. те ще преценяват кой глас заслужава да влезе в шоуто и да се състезава за „Гласът на България”.

Още първия епизод на формата ще изненада зрителите с талант, който е желан от всички треньори. На „кастингите на тъмно” обаче, в такава ситуация, състезателят е този, който избира при кого да отиде.

Днес от 21:00 часа по bTV зрителите ще видят чий е този глас и кой треньор ще избере.

Изненадващото изпълнение на един от участниците ще обърка Миро и Вики, които през цялото време ще си мислят, че той е жена. Какъв е съветът, който ще получи този кандидат от Данчо Караджов и ще продължи ли напред в състезанието?

Водещият Мартен ще запознае зрителите с всеки участник и ще покаже емоциите на близките и приятелите, които иначе биха останали скрити зад кулисите на шоуто. Кои са първите попълнения в отборите на Данчо Караджов, Преслава,  Вики Терзийска и Миро ще стане ясно тази вечер, от 21:00 в стартовия епизод на „Гласът на България” 2 по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !