Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Преслава къта 2 милиона в банка

отпечатай новината

11.02.2013 18:00 | Видян 3340 пъти

Преслава къта 2 милиона в банка

Преслава е живото опровержение, че музикант къща не храни. За близо 10-годишната си кариера в чалга индустрията най-оборотната певица у нас е успяла да скатае настрани внушителната сума от над 2 милиона лева, научи Всеки ден.

Парите ѝ са депозирани в 2 наши и една чужда банка, като две от сметките ѝ са с  постоянно олихвяване (депозит), а третата е разплащателна. Нейни близки са категорични, че само от годишните лихви по депозитите си Преслава може да води 5-звезден начин на живот.

Шестте нули в банковата сметка на певицата, разбира се, са подплатени с изключително много къртовски труд и компромиси с личното ѝ време. Графикът ѝ за участия винаги е пълен със седмици напред, въпреки високият ѝ хонорар от 6000 лева за 80 минути програма.

Многото ангажименти обаче не са повод да откажат певицата от странични занимания, които носят допълнителни приходи. Редица родни фирми наддават за красивото лице на едрогърдата изпълнителка само и само тя да рекламира продуктите им.

Приходи, приходи и почти никакви харчове, би заключила счетоводителката на звездата. Близки до Преси разказват, че въпреки огромния ѝ поток от пари тя е стисната като габровец. Интимна винаги с богати мъже, луксозното ѝ ежедневие е подсигурено от половинките ѝ. Звездният ѝ гардероб пък е значително по-малък, сравнявайки го с колежките ѝ от ранга - Глория, Ивана, Галена, Камелия.

За разлика от тях Преслава не си купува маркови тоалети, а ментета на известни марки.

Многото заработени пари обаче не са главозамаяли Преслава да се впуска в купуването на палати и огромни апартаменти. Всичко на всичко на свое име тя има един 84-квадратен апартамент в Пловдив, в който живее от 4 години, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !