Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Уилям кръщава щерка си Даяна

отпечатай новината

15.02.2013 16:30 | Видян 2715 пъти

Уилям кръщава щерка си Даяна

Интригите за това как ще се казва първородното дете на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън вече са в разгара си. Според свежа клюка от британския кралски двор синът на Чарлз и Даяна е решил да се опълчи на баба си Елизабет Втора, кръщавайки своето бебе на покойната си майка, издава Уикенд.

Информатори от Бъкингамския дворец разкриват, че рожбата на престолонаследника Уилям ще е от женски пол. Малката принцеса трябва да се появи на бял свят в началото на юли, когато е и рожденият ден на Даяна. Затова и родителите ѝ имали намерение да кръстят малката на загиналата в автомобилна катастрофа лейди. Кралица Елизабет Втора обаче не харесвала това решение и настоявала младите да размислят.

"Нейно Величество има абсолютното право да одобрява имената на наследниците на короната. Решението на Кейт и съпруга ѝ отприщи горчива семейна вражда.Уилям се обърна към баща си за подкрепа, но онзи му каза, че няма намерение да взима страна в тази битка. Принц Чарлз разбира, че синът му иска да почете паметта на покойната си майка Даяна, но и си дава сметка, че кралицата няма да отстъпи за нищо на света", споделя в британската преса човек от кралския двор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !