Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бележка от 8 думи събрала Тодор Колев с голямата му любов

отпечатай новината

19.02.2013 15:15 | Видян 3000 пъти

Бележка от 8 думи събрала Тодор Колев с голямата му любов

"Мария, обади ми се. Искам да те видя". Тази бележка от 8 думи, намерена в ключалката, прави Тодор Колев най-щастливият мъж. Събира го с голямата му любов Мария - третият му брак след два предишни и още много любовни истории, издава 24 часа.

Мария беше неотменно до него в последните му дни. Отдаде му цялата си преданост в тежките момента на борбата с рака на белите дробове. Тя беше неговият щит и опора.

Адама, както наричаха големия актор, не крие, че е бил палавник. Първият му брак е с колежката му Адриана Палюшева - били са състуденти, а после колеги в Смолянския театър. От този му брак е дъщеря му Албена, която го зарадва с талантливата му внучка Теодора - сега ученичка на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ.

Следва второ минаване под венчило - с шуменката Йорданка, която има интересно минало. Вдовица е на човек, който минава за оръжеен бос. Данчето сега живее в Канада със сина им Александър. Разчита на солидно наследство.

Тодор Колев
има кратка, но бурна връзка и с актрисата Доротея Тончева.

Накрая вечният Ромео се укротен от Мария - много по-млада от него, с изключително интересна биография. Запознават се, губят връзката, търсят се и не се намират. Накрая нещата се решават от една бележка, пъхната в клучалката на вилата на Мария. И той наистина беше щастлив с тази жена до себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !