Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Фолкпевици без силикон

отпечатай новината

20.02.2013 17:45 | Видян 4372 пъти

Фолкпевици без силикон

Има ли певици без пластични корекции във фолк гилдията? Колкото и учудващо да звучи отговорът е „да”. Те, разбира се се броят на пръсти, но все пак от Супер 19` успяхме да ги издирим.

Най-известната сред тях определено е именно Преслава. Изпълнителката на Как ти стои дори е единствената от жанра, която вместо да увеличи бюста си, реши да го намали. Според слуховете тя няма и други корекции по себе си, на които залагат доста от колежките й.

Райна неведнъж е твърдяла, че няма да легне под ножа, тъй като разчита на естествената красота. "Не силиконът е главната причина за това, а вулгарността при голяма част у жените. Липсата на онази женственост и нежност. Факт е, че се прекали с този силикон, но... всеки сам решава за себе си, какво му харесва", сподели преди време красивата македонка. „Пилето” на фолка, както е известна певицата, все още не е прибягнала до силикон в гърдите, но според клюките има корекция на устните си.

Една от малкото поп фолк певици с къса коса е и една от малкото, които не са тунинговали гърдите си. Джина Стоева се радва на естествен бюст с обиколка 103 см и надали скоро ще се реши на подобна интервенция,пише Супер 19' .

Позабравената изпълнителка Силвия от Пайнер също е надарена с естествен бюст и дори е споделяла, че се чуди как истинските мъже не са луди само по истинските женски гърди.

Други представителки на поп-фолка, за които се говори, че нямат корекция на бюста са Джена, Антонина и Елена Паришева.

Десислава, пък е решила да си махне силиконовите импланти и да стане напълно естествена. Тя е повлияна от новото течение в Холивуд срещу пластичните операции. „Музиката ми вече е с повече поп звучене и това ми дава свобода да изглеждам като нормална жена. Помъдрях с възрастта и вече знам, че феновете ми ме харесват не само заради големите гърди”, обясни преди време изпълнителката. Тя още не е решила колко от бюста си да свали, но се е консултирала с пластичен хирург. Операцията била тежка и затова певицата ще изчака момент, в който няма много изяви, за да легне под ножа, научи Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !