Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Манолов във война с германец

отпечатай новината

21.02.2013 14:15 | Видян 2170 пъти

Манолов във война с германец

Германският бек Саша Ритер е сериозно притеснен за титулярното си място във "Фулъм" заради трансфера на Станислав Манолев в отбора и отличния му дебют срещу "Норич". Бившият бранител на "Фрайбург" вече изчислява, че в най-добрия случай ще трябва да се върне в халфовата линия на отбора - място, което иначе му е добре познато, пише Галерия.

"Идването на Манолов е сериозно предизвикателство за мен, особено след това, което той показа срещу "Норич", и то в екстремни условия", признава Ритер. Преди дебюта на Станислав германецът надменно заяви, че всяка конкуренция е добре дошла, а футболисти като Манолев са полезни с това, че винаги могат да заменят титулярите, ако са болни, контузени или наказани.

Според независимите наблюдатели на Острова освен невероятния си хъс 183-сантиметровият Манолев има още две предимства пред немската конкуренция в тима. Станислав е с близо три години по-млад от Ритер. През март германецът навършва 30 години. Така бъдещето е на Манолев, а не на Наша, коментират анализаторите.

Другото голямо предимство на Стенли е присъствието на друг българин в състава, и то не кой да е, а Димитър Бербатов . Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" е със статута на абсолютна звезда, думата му тежи и това безспорно ще отваря по-лесно вратите на Манолев.

Другата голяма опора на Станислав във "Фулъм" е роденият в Струга полузащитник Пайтим Касами. 20-годишният халф от албански произход е с двойно гражданство - швейцарско и македонско. Той е бил вторият човек след Бербатов, който е подал ръка на Манолев при пристигането му при "котиджърс".

Станислав вече спечели първата си победа срещу Саша Ритер. При гостуването на "Норич" българинът пътува с такси за мача на пожар заради вирусното заболяване на Саша. После игра вдъхновено, сърцато и спечели 9 борби в мача - 4 от които на втория етаж. Това не убягна от погледите на техническото ръководство.

Най-вероятно и оттук идва основателното притеснение на Саша Ритер. Дали то Ще стигне до истерия, ще покажат следващите мачове на "Фулъм".

При всички положения Манолев даде сериозна заявка за титулярна фланелка. И един от най-застрашените да бъдат изместени е Саша Ритер, пише още Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !