Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Доктор Енчев проклет от жена си

отпечатай новината

22.02.2013 10:30 | Видян 8558 пъти | Гласували 1

Доктор Енчев проклет от жена си

По-драматичен от турски сериал е интимният живот на доктор Ангел Енчев, изваял най-известните чифтове цици в родния шоубизнес. Пластичният хирург, чието дело са пищните деколтета на Черната Златка, Асдис Ран, Емануела, брадърката Лиляна и още куп други светски бръмчалки, има по-интересен любовен опит от самите си пациентки, издава Уикенд.
 
В момента пловдивският хирург лети на крилете на щастието заедно с Теди Велинова. Вече няколко пъти двамата показаха, че са двойка, появявайки се официално под ръка на светски мероприятия.
 
Самата моделка е повече от доволна, задето е успяла да хване в мрежите си пластичен хирург – така хем цял живот корекциите й ще са без пари, хем ще може да харчи на воля тлъстата банкова сметка на доктор Енчев. Хирургът обаче също е на далавера, тъй като се сдобива с рекламно лице на клиниката си без нито лев и става мъж на една от най-вървежните хубавици в родния хайлайф.
 
Единственото, което помрачава идилията на влюбената двойка, е сянката на бившата жена на хирурга, надвисваща от миналото му. Дамата на име Милена Пандова още не може да преглътне срама който бра пред цяла България по време на брака си с доктор Ангел Енчев, и е готова на всичко, за да помрачи щастливия му живот с Теди Велинова.
 
Според клюката в Пловдив в началото на връзката им Милена била истински влюбена в пластичния хирург и градяла сериозни планове за бъдещето им. Искала да си създадат задружно семейство и да обединят в едно мощните си финансови приходи.
 
Разликата била в това, че чаровната госпожица не изкарвала парите си със силиконови подплънки и рязане на носове, а чрез фирма, въртяща бизнес с недвижими имоти. Нейни клиенти били едни от най-заможните пловдивчани, а именно покрай работата си тя се запознала и залюбила с доктор Енчев.
 
Естественото продължение на историята им станала тайната сватба, която двойката вдигнала точно в Деня на независимостта -22 септември, преди 2 години, на която присъствали само шепа отбрани гости.
 
Само че, както често се случва в реалността, щастливата приказка на доктор Енчев и Милена не продължила много дълго. Само година, след като двамата си казват "Да", в медийното пространство плъзват слухове, че пластичният хирург вече кръшка от релсите на семейния живот. За негова любовница се спряга Теди Велинова, която макар че отдавна е добавила няколкостотин кубика силикон в бюста си, има още неща за оправяне и е чест клиент в клиниката на пловдивчанина.
 
Мълвата, че си е хванал любовница, веднага изправя доктора на кръстосан разпит пред законната му половинка. Той обаче се дьржи по-твърдо от партизанин и отрича всичко пред Милена. Заявява, че силиконовата моделка е негов личен стилист и рекламно лице на болницата му, с което се изчерпват отношенията им.
 
Думите на Енчев обаче не хващат прозорливата му съпруга на въдицата и след няколко седмици Милена се изнася от семейното им жилище, спретвайки грандиозен скандал на пластичния хирург. Целта й е да го направи за срам пред всички и успява.
 
Рогоноската заявява пред дружките си, че се развежда с доктора, защото той е обратен и изобщо не изпълнява съпружеските си задължения в спалнята.
 
Сензацията се отразява зле на имиджа на Ангел Енчев, но вместо да продължи скандала, той кротко подписва молбата за развод, предпочитайки да се скрие от шумотевицата, забъркана от половинката му.
 
Не след дълго, след като се откъсва от оковите на брака, пластичният хирург става неразделен с Теди Велинова.
 
Минават обаче няколко месеца, преди любовниците да съберат сили за признанието, че са заедно и се обичат истински.
 
Последните новини около двойката са, че през есента моделката ще дари доктора с първородния му наследник, а по темата беше измислен виц: „Бременна съм. Благодаря ви, доктор Енчев!“, кореспондиращ на прословутите реклами на клиниката на пластичния хирург, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !