Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Закуската на Годжи

отпечатай новината

22.02.2013 12:00 | Видян 2518 пъти

Закуската на Годжи

Папараците на Уикенд засякоха звездата от "Ку-ку бенд", докато избираше закуската си в едно от кафенетата в непосредствена близост до т.нар. малко НДК, където се помещават офисите и студията на Би Ти Ви.

На музиканта не му трябваше много време, за да реши какво да е първото му ядене за деня. Годжи се спря на немного мазен сандвич за 3 лева, но само няколко секунди по-късно си поиска и порция свежа цитронада, за да не му е сухо хлебното изделие.

Любопитната подробност беше, че гологлавият китарист предпочете да изконсумира киселата напитка на екс и директно я изля в гърлото си, без за момент да се намръщи от специфичния вкус на лимоновия сок. Чак след това Годжи се зае с унищожаването на сандвича, като между хапките вкарваше и малки глътки от димящото си кафе.

След като приключи със закуската, китаристът запали цигара и с видимо удоволствие засмука тютюневото изделие. Като примерен гражданин обаче той не пропусна да изхвърли хартията от сандвича и пластмасовата чашка от кафето в контейнер за боклук. После се повъртя за малко около сградата на Би Ти Ви, след което с бавна походка се насочи към входа, за да репетира за вечерното шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !