Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Деси Слава хвана гадже на калъп

отпечатай новината

28.02.2013 13:15 | Видян 3700 пъти | Гласували 1

Деси Слава хвана гадже на калъп

Деси Слава претърпя нова любовна драма, научи Всеки ден. Певицата няма никакъв късмет във връзките и точно когато се радваше, че най-сетне е намерила точния мъж, се оказа че той й кръшка на поразия. Чалга дивата е хванала на калъп ММА боеца , Светлозар Иванов,  и то в собствения си дом, издават нейни колежки.

Деси Слава от доста време дочувала, че младият мъж, с когото готви годеж и сватба, й кръшка редовно, но прощавала дребните му забежки.

Последната обаче съвсем не била мимолетна и като нищо ще разтури окончателно връзката им. Певицата се прибрала изненадващо в дома си преди седмица от участие в провинцията и заварила Светлозар да запива на сладка приказка с млада хубавица.

Конкурентката на чалга дивата се оказала Силвия Радулова, спортистката, която се прочу покрай участието си в „Сървайвър".

Според колежките на Деси  Слава тя приела спокойно втората жена в дома си и се направила, че вярва на обяснението на гаджето си, че двамата обсъждат общи служебни проекти.

След като съперницата ѝ си заминала обаче, певицата избесняла и заплашила ММА боеца, че ще го зареже завинаги, научи още Всеки ден.

Близки до чалгаджийката издават, че подобно развитие съвсем нямало да е по вкуса на спортиста, който изцяло лежи на издръжката на Деси Слава. Покрай нея той стана и популярен и получи няколко предложения за участия в реклама.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !