Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Сексскандал с Мика на Стоичков

отпечатай новината

28.02.2013 14:30 | Видян 3362 пъти

Сексскандал с Мика на Стоичков

Сексскандал разтърси Литекс в навечерието на дербито с ЦСКА, което е в събота от 15:00 часа на стадион "Българска армия". Нападателят на "оранжевите" Момчил Цветанов, известен като Малкия шивач, се похвалил пред свои близки, че е преспал с дъщерята на треньора си Христо Стоичков - Михаела.

Връзката им била мимолетна, но Цветанов не издържал на изкушението и се похвалил с "подвига" си. Сега обаче не е ясно как ще реагира Камата, който е от доста ревнивите татковци.

Самата Мика, както галено наричат, Михаела, обаче категорично отрича да е имало вземане-даване с Момчил Цветанов, за който отдавна се знае, че е луда глава.

"Момчил Цветанов го познавам само от стадиона. Не съм имала връзка с него. За мен се говорят глупости за закуска, обяд и вечеря", заяви пред България днес щерката на Стоичков.

"Този Момчил е изперкал. Мика не е от жените, които си лягат ей така с мъжете. Това са пълни простотии. Явно момчето се чуди как да стане по-известно", отсичат от обкръжението на Михаела.

"Талантът" на Момчил  се прочу преди време, когато пусна свои еротични снимки във "Фейсбук". Цветанов, известен още като Чико, беше напълнил профила си в социалната мрежа със свои разголени фотоси, на които позира пред огледало и се снима сам.

Свалката с Мика не е единственото, с което Малкия шивач се фука напоследък. От няколко месеца той не спира да показва гаджето си - силиконовата брюнетка Деница, която е фолк певица. Преди време Момчил Цветанов се беше прехласнал и по друга представителка на чалгата - Бриана, бившата на Ивелин Попов.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !