Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вдовицата на Фатик продава къща за 250 хил. евро

отпечатай новината

28.02.2013 16:30 | Видян 3855 пъти

Вдовицата на Фатик продава къща за 250 хил. евро

Адриана Тюркмен, вдовица на убития преди години Филип Найденов-Фатик, е обявила луксозната си триетажна къща в "Бояна" за продан, съобщиха брокери на Галерия.

Цената, която е определена за суперлуксозното имение, е едва 250 хил. евро. Исканата сума е чувствително по-малка от реалната стойност на имотите в престижния квартал.

"Причината не е единствено кризата в търговията с недвижими имоти. Адриана иска да се раздели с къщата, защото тя е в непосредствената близост до дома на роднините на Фатик.

"Отношенията й с тях никога не са били блестящи, а напоследък станали още по-напрегнати", разказват близки на Адриана.

Любопитното е, че по-голямата й дъщеря - Александра, е студентка в НАТфИЗ в класа на най-обичания преподавател в театралната академия - Стефан Данаилов. Амбициозното момиче се прибра преди време от Англия, където следваше в престижен университет.

"Въпреки слуховете, че може би е попаднала в НАТфИЗ с връзки, това не отговаря на истината.Ламбо е абсолютно безкомпромисен, когато избира студенти. Неслучайно най-добрите млади актьори и актриси са негови ученици. Очевидно момичето има качества да бъде в неговия клас и най-добре би било да успее да излезе само от сянката на родителите си", коментират състуденти на Александра.

Те твърдят, че дъщерята на Фатик се държи съвсем нормално с тях и по никакъв начин не желае към нея да се проявява по-специално отношение, пише още Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !