Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия отново на война с Валери Божинов

отпечатай новината

04.03.2013 09:30 | Видян 7855 пъти | Гласували 2

Алисия отново на война с Валери Божинов

Фолк певицата Алисия сподели само преди дни, че бившия й  Валери Божинов не се грижи достатъчно за сина си. Изпълнителката споделя, че й се иска бившия й мъж да прекарва повече време с Валери-младши. Но разбира, че Божинов си има и други задължения, също така е далеч и не може да се грижи за детето си, пише Супер 19'.

По думите на изпълнителката баща и син не поддържат силна връзка. Тя споделя, че би й се искало нещата да стоят по друг начин, но явно бащата на детето й няма огромно желание. "Иска ми се нещата да бъдат по-други, но Валери е далеч, има си задължения и явно не може да си грижи за сина си така, както ми се иска. Но в същото време Николай Михайлов е страхотен. Малкият е на пет години и много добре знае кой е баща му. Ники му е по-скоро приятел, двамата се разбират отлично", разголи душата си в тв интервю попфолк звездата.

Неотдавна изпълнителката и Михайлов прекараха заедно празника на влюбените в Холандия. Оказа се, че двамата освен силни чувства един към друг, имат и еднакъв вкус за дрехи, като цветът, на който се бяха спрели за Свети Валентин, беше розовият. Алисия беше заложила на потник в този нюанс, а Ники - на риза. Певицата и футболистът за пореден път затвориха устите на зложелателите си, като публикуваха обща снимка, а надписът към нея гласеше: "Обичам те, Буу!".

Все по-често се тиражират слухове, че вратарят на Твенте е доста палав, дори в Холандия забърсал екзотична танцьорка. Попфолк дивата, която пусна нов клип с участието на Ники, е категорична, че не обръща внимание на интригите, в които ги замесват медиите. Двойката си има пълно доверие и нищо не можело да я раздели. Отлично запознати източници обаче контрират, че връзката им била въпрос на дни и вратарчето на татко чакал с нетърпение да скъса синджира. Дори при кратките си идвания в България бившия на Николета бързал веднага да разцъка из актуалните столични завадения и флиртувал с актуални златотърсачки.

"Комуникацията помежду ни е перфектна, без тайни и недомлъвки. Това е и една от причините вече две години да сме заедно. Той толкова много пъти и по всякакъв начин ми е показвал любовта и уважението си към мен, че считам за безсмислено да му искам обяснение за всяка глупост, появила се в медийното пространство", коментира още Алисия в тв интервю. Блаженни са вярващите, подмятат злобни колежки на изпълнителката на хита Мистър Грешен.

Ася пък, както е истинското име на звездата, е неразделна с футболната съпруга Христина, която чака второ дете от футболиста Благой Георгиев. Репортер на Супер 19' забеляза двете видни дами на вечеря в актуално столично заведение. Алисия и Хриси останаха повече от три часа в заведението и дори поляха обилно срещата си с бутиклка скъпарско вино. През деня пък двете популярни особи може да бъдат забелязани в Южния парк, където разхождат децата си.

Той ще става баща за втори път. Половинката му  е бременна отново и е в шестия месец. След като преживя трудна бременност, заради скандалната връзка на благоверния си с фолкпевицата Лияна, този път художествената гимнастичка е по-спокойна, щастлива и влюбена от всякога. И двамата стискат палци този път бебето да е момче. Благой и Христина иначе имат дъщеря – Йоанна, която е на 2 годинки. Все още не е ясно обаче къде ще отгледат второто си дете, но най-вероятно няма да е в България. Пред броени месеци стана ясно, че Благо си е осигурил 1 милиона долара годишна заплата до 2016 г. от новия си отбор Амкар.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !