Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Най-големите гафове на чалга Oскарите

отпечатай новината

04.03.2013 13:00 | Видян 5508 пъти

Най-големите гафове на чалга Oскарите

Наградите на ТВ Планета вече са факт, но темата все още е номер 1 във фолк средите. Освен скандалите около призовете и наградените певици, концертът мина под шапката и на поредица от гафове, които не останаха незабелязани от зоркото око на най-придирчивите.Може би един от най-големите гафове беше цъфналото зърно на Андреа , съобщава HotArena. И докато досега певицата умишлено обличаше рокли, които да откриват подобна гледка, този път целта на фолк дивата въобще не беше такава.

Андреа изрично предупредила шивачката си, че не иска деколтето й да се мести и да й показва налятата гръд. Излизайки на сцената обаче, точно това се случи и певицата видимо се смути.

За съжаление, малко от родните чалга диви могат да си позволят да пеят на живо, без да се изложат. Оказва се обаче, че същия риск го има и когато пеят на плейбек. Така например Малина често забравяше този факт и насочваше микрофона към публиката, която да пее с нея, а гласът продължаваше да звучи. Същото се получи и с Мария, която на няколко пъти забрави да си отвори устата. Май единствено Емилия си позволи да пее на живо.

Всякакви речи и послания сме чували по време на "Оскарите" на Пайнер, но изцепката на Кали направо изби рибата. "Благодаря ти, мамо, че се преби", едва не се просълзи певицата. Тя обясни, че ако майка ѝ не била паднала, удряйки с главата, Кали нямало да се вдъхнови и да напише песента "Недей, сърце"… Без коментар!



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !