Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дими от „Биг Брадър”: Дъщеря ми се самоуби заради рака"

отпечатай новината

05.03.2013 13:45 | Видян 2835 пъти

Дими от „Биг Брадър”: Дъщеря ми се самоуби заради рака

В първото си и единственото телевизионно интервю за „На кафе” Дими от „Биг Брадър” разказа цялата истина за смъртта на малката си дъщеря Деметра. Тази сутрин пред Гала участникът в риалити формата отхвърли всички версии, лансирани в интернет пространството за вероятната причина за самоубийството на момичето.

Дими призна, че е избрал да гостува на предаването, за да изчисти паметта на детето си. Деметра се е самоубила заради изключително тежка  диагноза – неизлечима форма на рак. „Тя е интелигентно момиче и е прочела, каквото трябва, за това злокачествено заболяване. То е с 99% летален изход”, обясни Дими. Не е ясно кога 23-годишната Деметра е разбрала за болестта, защото не е споделила с никого. Баща й се е опитал да говори с личния й лекар, но той е отказал информация заради поверителност.

 Дими предполага, че Деметра е разбрала за болестта малко преди да вземе решение да сложи край на живота си. Оставила е предсмъртно писмо, адресирано до най-близките й хора, в което освен че е поднесла нещата с присъщото й чувство за хумор, е написала и какво погребение иска. Тя е пожелала кремация, а прахта да бъде разделена между майка й, баща й и сестра й. На 15 април ще бъдат готови резултатите от аутопсията, която трябва да потвърди лошата диагноза. След смъртта на малката си дъщеря, Дими е бил на консултация при нумероложката Цветанка Рангелова, която е казала, че смъртта на момичето е кодирана и това е щяло да се случи поради една или друга причина. 

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !