Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Метин пак се бута при Слави

отпечатай новината

05.03.2013 17:30 | Видян 6325 пъти

Метин пак се бута при Слави

На Метин Енимехмедов май му се усладиха паричките на Слави Трифонов и отново се "присламчи" към Дългия”, изкоментира в бургаския комплекс "Славейков" един от съседите на танцьора от най-скандално известното семейство в България - Енимехмедови, пише Блиц.

"Не, изгодата е взаимна! Гологлавият има сметка от нашия човек, затова го прикотка отново. Нали брат му Октай е тема №1 след нападението над Ахмед Доган и сега Трифонов се надява, че прясната слава на Енимехмедови ще засили интереса на зрителите към новия му телевизионен проект", контрира го веднага друг съгражданин на изпълнителя на "Танцът на богомолката".

Бургазлията Метин Енимехмедов, който нашумя преди години с участието си във формата "Танцувай с мен" в "Шоуто на Слави", когато грабна и наградата (злополучното червено "Ферари"), сега пак е част от екипа на Дългия и отново излиза на дансинга в ефир - в новото танцувално риалити "Магаданс предизвикателството", и вече десетки почитатели му декларират подкрепа във Фейсбук. А това само може да радва шефа му, защото есемесите и паричните постъпления вероятно ще потекат като река.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !