Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Мартина на Слави в болница

отпечатай новината

06.03.2013 12:00 | Видян 2809 пъти

Мартина на Слави в болница

Според близките на варненката, тя сама е виновна за неприятното развитие на болестта, причинена от възпаление на белите дробове. Балерината се почувствала зле още в началото на февруари.Тя проявила типичните за грипа симптоми. Решила обаче да се лекува на своя глава и не отишла на лекар. Не пожелала и да си вземе почивка и продължила да ходи на работа.

Противовирусните препарати обаче я стабилизирали само за няколко дни, а после грипната инфекция отново я нападнала. Дори тогава Мартина не си взела поука и продължила да се самолекува.

"Ако беше отишла на лекар, сега щеше да е кукуряк. А тя е изкарала на крак пневмония и сега е много зле", обясняват колежките ѝ от "Магаданс".

Танцьорката е била приета във вторник, но най- вероятно ще бъде изписана само след няколко дни. Тя ще бъде три дни на системи, а после ще продължи да приема антибиотици, разказват близките ѝ.  Това е причината за отсъствието ѝ от екрана.

Слави бил много притеснен за любимата си и се уверил, че я лекуват най- добрите белодробни специалисти. Дългият треперил да не се случи нещо на жената, с която най- сетне открил щастието в любовта.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !