Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Лияна снима ново видео с фитнес модел

отпечатай новината

06.03.2013 16:00 | Видян 3173 пъти

Лияна снима ново видео с фитнес модел

Звездата на "Сънни мюзик"  Лияна ще заснеме видеото към най-новата си песен "Боли ме" в края на тази седмица. Композитор на горещото денс парче отново е Мартин Биолчев, а текстът е на самата певица. Режисьор на лентата ще бъде Ники Скерлев, който в момента уточнява сценария. Красивата изпълнителка е избрала главната мъжка роля в клипа да изпълни популярния  фитнес модел  Лазар Ангелов.

"Държах точно на Лазар, защото има уникално тяло. Оценявам атлетите, които успяват да постигнат тази физика без помощта на анаболи. Аз обичам около мен да има такива хора, които да са положителен пример и да проповядват този начин на живот", разкри Лияна , която също е носителка на няколко награди за перфектно тяло и визия.

Изпълнителката на "Ох, ох" ще покаже в новото си видео по-изваяна фигура от всякога, защото от няколко месеца е почти всеки ден във фитнес залата. Треньорката на родната Лара Крофт - балканската шампионка по  културизъм – Ирена е изключително доволна от резултатите, които двете са постигнали за толкова кратко време. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !