Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тони Дачева: "Отвличането ми беше пиянска работа!"

отпечатай новината

04.08.2008 12:19 | Видян 20010 пъти | Гласували 5

Тони Дачева:

Тони Дачева e единствената жертва на отвличане в шоубизнеса. Пернишкият бизнесмен Стоян Кръстев – Драгановеца държал незаконно изпълнителката и нейната озвучителка в комплекса си Райски кът. След инцидента, похитителят получи лековата присъда. Сред екипа от защитници е титанът на правдата, хигиената и стилистиката М.Марковски. Във връзка със зачестилите напоследък отвличания на известни в други области личности, решихме да ви представим гледната точка на една жертва. Специално пред СЛАВА Тони Дачева разкри подробности от неприятната случка:

Преди време станахте жертва на отвличане. Какво се случи?
Моят случай беше задържане, което пияният собственик реши да предприеме, за да продължа да му пея и на следващия ден след участието ми. Нещо, което никъде не се случва! Той реши, че ще заключи вратите и няма да ни пусне да си ходим. Абсурдна история! Той беше с брат си и с майка си. Не си беше лягал въобще. Аз имах други планове за вечерта – трябваше да пътувам до Ямбол. Звъннах на приятеля ми Найден, който взе мерки и се обади където трябва(б.р. на тогавашния министър Румен Петков, иначе не е ясно как щеше да се развие историята). Дойдоха органите, пияният собственик си получи заслуженото и ни пуснаха. След това имаше съд. Естествено, повечето неща в България не са справедливи, така че и на него не му дадоха кой знае каква справедлива присъда. Но аз не търся отмъщение или нещо подобно. Важното е, че всичко се размина и се отървах невредима. Опитвам се да забравя случилото се.

Какво точно предприе приятелят Ви?
Обади се в полицията в Перник и в Радомир. Дойдоха две коли. Опитаха се да озаптят похитителя, но той естествено не се подчини. След което се обадиха на Румен Петков, който изпрати биячи – нямам представа как точно им викат – „каските” или нещо подобно. Нещата се развиха както трябва.

А какво се случи на съдебно ниво?
Осъдиха го на обществено полезен труд. Аз казах, че не искам да се занимавам и не искам да го съдя като гражданин, защото знаех накъде ще тръгнат нещата. Просто си спестих средствата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !