Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Албена Михова стана чернокожа заради шоуто "Като две капки вода"

отпечатай новината

07.03.2013 14:15 | Видян 2170 пъти

Албена Михова стана чернокожа заради шоуто

Виждали сме Албена Михова в какви ли не превъплъщения – като Фрида от АББА, като ромка, като куп други образи. За първи път обаче в шоуто "Като две капки вода" ще може да я видим като истински чернокож изпълнител.
 
Специално за шоуто актрисата с множество лица се сдоби с уголемени устни и ноздри, като прекара повече от 3 часа в ръцете на професионални гримьори и стилисти. "Влизала съм в какви ли не образи. Случвало ми се е да присъствам на родителска среща със сценичен грим и дори синът ми не е можел да ме познае", споделя с усмивка Албена Михова.
 
В момента текат интензивни проби с всеки един от участниците – освен че имат гипсови отливки на лицето си, всички те минават и през множество проби с грима и визията. Целта е екипът от гримьори да има готовност за всякакви предизвикателства, пред които шоуто ще ги изправи. И докато Албена Михова се превъплъти като чернокожа, други двама от участниците експериментираха с образите на източноазиатски изпълнител, а друг – като звезда от противоположния пол.  
 
Като какви обаче ще ги видим в първия лайф на шоуто, все още остава в тайна – до следващата сряда, 13 март, когато ще станем свидетели на първите им превъплъщения.
 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !